Jongeren

Even geen tik-tok

Als jongere ontmoet je graag leeftijdgenoten. Andere jongeren met wie je hetzelfde geloof deelt. Dat gebeurt in de eerste plaats in de eigen gemeente op catechisatie waar je op de maandagavonden de andere jongens en meisjes uit onze Kapelgemeente ontmoet. Maar er is natuurlijk meer…

Daarom stimuleren we je ook van harte om eens verder te kijken. Juist de HGJB organiseert heel veel activiteiten waar je niet alleen andere jongeren van jouw leeftijd ontmoet, maar waar je gezamenlijk ook opgebouwd wordt in het geloof.
Sámen met andere christelijke jongeren de Heere God dienen. Samen Bijbelstudie doen, maar ook bidden en zingen. Maar ook samen sporten, gezelligheid en ‘fun’ beleven.
Bezoek eens snel de website van de HGJB, de Hervormd-Gereformeerde Jeugdbond en kijk eens wat er van jou gading bij is. Wil je niet alleen, neem dan anderen vanuit de Kapelgemeente mee… Zeker, doen!

Op diezelfde HGJB-website vind je ook heel veel meer over het geloof waar je de deur niet eens voor uit hoeft. Klik gewoon even door. Er zijn ook webpagina’s over geloofsvragen, blog, het HGJB-jongerenblad ‘Pit’ en het diaconale project ‘Leven met lef’.

HGJB Bezoek de site eens !